Forum Recz Strona Główna Recz
Forum dyskusyjne Recza

FAQFAQ   SzukajSzukaj   UżytkownicyUżytkownicy   GrupyGrupy   RejestracjaRejestracja 
 ProfilProfil   Zaloguj się, by sprawdzić wiadomo¶ciZaloguj się, by sprawdzić wiadomo¶ci   ZalogujZaloguj 

pozew w sÄ…dzie....??

Napisz nowy temat   Odpowiedz do tematu    Forum Recz Strona Główna -> Forum Recza - wejĹ›cie
Zobacz poprzedni temat :: Zobacz następny temat  
Autor Wiadomo¶ć
aliG

Doł±czył: 08 Lis 2006

PostWysłany: Pi± Lis 17, 2006 11:34 pm    Temat postu: pozew w sÄ…dzie....?? Odpowiedz z cytatem

czy ktoś może mi napisać z tą cała sprawą w sądzie między panem Romnowskim a Ligusem bo jakoś w swoim liście otwartym pisze
''W tej kampanii wyborczej wytyczono przeciwko mnie niegodziwe i podłe oszczerstwa. Jako reprezentant mieszkańców gminy Recz, nie mogłem zostać wobec nich obojętny. Dlatego też w dniu 10 listopada złożyłem w Sądzie Rejonowym w Choszcznie Wydział Karny pozew o zniesławienie, gdyż ani ja, ani reprezentowani przeze mnie Mieszkańcy Naszej Gminy nie zasłużyliśmy na taką ocenę''
Jeżeli mnie słuchy nie mylą tą pan tą sprawę przegral??
Jeśli tak to nie wiem nadczym sie pan rozczula
Po drugi oskarżenia były skierowane do pana a co do tego mają mieszkańcy Recz więc w sądzie reprezentuje pan siebie a nie nas
Powrót do góry
Zobacz profil autora Wy¶lij prywatn± wiadomo¶ć
Wy¶wietl posty z ostatnich:   
Napisz nowy temat   Odpowiedz do tematu    Forum Recz Strona Główna -> Forum Recza - wejĹ›cie Wszystkie czasy w strefie CET (Europa)
Strona 1 z 1

Skocz do: