|
Recz Forum dyskusyjne Recza
|
| Zobacz poprzedni temat :: Zobacz nastêpny temat |
| Autor |
Wiadomo¶æ |
loiogzmieen

Do³±czy³: 06 Sie 2006 Posty: 54
|
Wys³any: Sro Lis 01, 2006 1:30 pm Temat postu: Negatywne emocje w kampanii [do wszystkich pocz. od radka1] |
|
|
Uważajmy na słowa, których używamy, bo sami możemy ich pożałować. Pamiętaj, że nie jesteś anonimowy w internecie a pozatym, będziesz żył jeszcze parę ładnych lat obok ludzi, których obrażasz, i uważam że nie ma sensu uwalniać tylu zbędnych negatywnych emocji.
PS: Radek1, na miejscu męża Joli znalazłbym Cię i dał w mordę, ale jako że wierzę że jest to człowiek na poziomie to tego nie zrobi. Na twoim miejscu wyedytował bym jedną z wiadomości. _________________ Loiogzmieen,
abrakadabra! |
|
| Powrót do góry |
|
 |
radek1
Do³±czy³: 24 Lip 2006 Posty: 138
|
Wys³any: Sro Lis 01, 2006 3:20 pm Temat postu: |
|
|
Obrażam? , a w jakiż to sposób łaskawy Panie.
Co do negatywnych emocji to jak czytam, mozna nimi obdzielić wszystkich, nawet Ciebie bo ten post miedzy wierszami o tych emocjach świadczy. |
|
| Powrót do góry |
|
 |
loiogzmieen

|
Wys³any: Sro Lis 01, 2006 7:00 pm Temat postu: |
|
|
| Cytat: | | Obrażam? , a w jakiż to sposób łaskawy Panie. | Moje "obrażasz" nie było skierowane tylko do Ciebie, ale zainspirowane jedną z Twoich wypowiedzi. Dlatego też nie odpowiadam na pytania, które nie wymagają odpowiedzi a za to skieruję skieruję Cię do lektury własnych wypowiedzi. | Cytat: | | Co do negatywnych emocji to jak czytam, mozna nimi obdzielić wszystkich, nawet Ciebie bo ten post miedzy wierszami o tych emocjach świadczy | Nie przeczę, że czasami budzą się we mnie emocje po czytaniu niektórych niedorzeczności, ale staram się nikogo nie obrazić. Emocje wzbudziły się we mnie jak przeczytałem Twoje słowa i pomyślałem, że mógłbyś wystosować je równie dobrze do mojej matki, żony czy kochanki, jeżeli nie zgadzałbyś się z jej poglądami. Jeżeli doczytałeś się między wierszami, że jestem Twoim przeciwnikiem politycznym i dlatego chciałbym dać Ci w pysk, to muszę zaprzeczyć. Wydaje mi się też, że gdyby nas tak wszystkich nie ponosiło w dziedzinie wiejskiej polityki, którą tu uprawiamy, to Recz byłby idyllą.
Chcę również zauważyć, że takimi ostrymi wypowiedziami odstraszamy innych Reczan chcących napisać coś na forum - ale ze strachu przed ostrą krytyką tego nie robią.
Jeżeli ktoś będzie tak ostro reagował to zamierzam złamać swoje postanowienie o nie obrażaniu i nazwę go Romanem Giertychem Gminy Recz.
Radek, nie denerwuj się tak. Myślę, że w realu byłbyś równym gościem. Pozdrawiam Cie i wszystkich, którzy nie dają się wciągnąć po uszy. Tak naprawdę to co mamy w Reczu tylko lekcja demokracji. Jak widać wcale nie jest to system doskonały, ale co zrobić, obowiązuje ... _________________ Loiogzmieen,
abrakadabra! |
|
| Powrót do góry |
|
 |
budrys
Do³±czy³: 25 Wrz 2006 Posty: 28
|
Wys³any: Sro Lis 01, 2006 7:51 pm Temat postu: |
|
|
| Straszenie kogoś ,że może być zindentyfikowany jako uczestnik forum oraz to że może otrzymać w mordę od męża pani Joli , to zwykłe chamstwo przecież nikt nikogo nie obraża a zadawane są pytania na które można odpowiadać lub nie a nie kogoś straszyć. Więcej kultury osobistej. |
|
| Powrót do góry |
|
 |
loiogzmieen

|
Wys³any: Sro Lis 01, 2006 10:05 pm Temat postu: |
|
|
Budrys, oczywiście, że nie dałbym nikomu w mordę. Chciałem sprowokować radka do dyskusji a nie do bicia. Zauważ, że moje wypowiedzi nie są do końca poważne.
A co do anonimowości na forum: to było poważne. Nasze forum jest jak gazeta czy TV, a więc medium publiczne, na którym przenoszone są wiadomości. Jeżeli ktoś sypnie bez zastanowienia nieprawdziwe zdanie o innej z osób może się liczyć z nieprzyjemnościami. Jednym z moich zadań jest analiza logów internetowych i lokalizowanie osób po adresie IP, stąd wiem jak to działa. Jestem daleki od zastraszania kogokolwiek, tymbardziej że jak narazie na forum nic strasznego się nie pojawiło. _________________ Loiogzmieen,
abrakadabra! |
|
| Powrót do góry |
|
 |
radek1
|
Wys³any: Czw Lis 02, 2006 7:30 am Temat postu: |
|
|
| "Chcę również zauważyć, że takimi ostrymi wypowiedziami odstraszamy innych Reczan chcących napisać coś na forum - ale ze strachu przed ostrą krytyką tego nie robią." A podobno prawdziwa cnota krytyk sie nie boi! |
|
| Powrót do góry |
|
 |
loiogzmieen

|
Wys³any: Czw Lis 02, 2006 12:09 pm Temat postu: |
|
|
| radek1 napisa³: | | A podobno prawdziwa cnota krytyk sie nie boi! | Konstruktywnej krytyki to może nie, ale czasem pada destruktywna... _________________ Loiogzmieen,
abrakadabra! |
|
| Powrót do góry |
|
 |
radek1
|
Wys³any: Czw Lis 02, 2006 1:17 pm Temat postu: |
|
|
| poprosze o jakies przykłady destrukcyjnej krytyki. |
|
| Powrót do góry |
|
 |
loiogzmieen

|
Wys³any: Czw Lis 02, 2006 1:31 pm Temat postu: |
|
|
OK, Będę podawał na bieżąco w jakimś pobocznym temacie (albo w tym) _________________ Loiogzmieen,
abrakadabra! |
|
| Powrót do góry |
|
 |
radek1
|
Wys³any: Czw Lis 02, 2006 2:00 pm Temat postu: |
|
|
| Ale podobno juz padała, a więc..... |
|
| Powrót do góry |
|
 |
loiogzmieen

|
Wys³any: Czw Lis 02, 2006 2:39 pm Temat postu: |
|
|
| radek1 napisa³: | | Ale podobno juz padaÅ‚a, a wiÄ™c..... | OK, skoro nalegasz. 3 PrzykÅ‚ady.
| krytyk konstruktywny napisa³: | | Jest to dla mnie wielkÄ… zagadkÄ…: pan radny Romanowski wszystkie psy powiesiÅ‚ swego czasu na OPS-ie, na Komunalniku, padaÅ‚y sÅ‚owa o korupcji, nadużyciach itd. itp. A tymczasem okazuje siÄ™, że zarówno pani kierownik OPS, jak i byÅ‚y dyrektor Komunalnika znaleźli siÄ™ w gronie osób popierajÄ…cyh tego pana. No to jak w koÅ„cu jest??? Walczysz pan z tÄ… korupcjÄ…, czy też nie? |
| krytyk destruktywny napisa³: | Kuwa jaki fizolof
wuuups ktos sie znowu zagotował
Widze ze dakko dołączył do fanclubu ligusowatych który założył radek1 ale napewno to nie koniec listy przydupasów jeszcze sie o tym przekonamy
|
| samokrytyk(konstruktywny) napisa³: | | Musze przyznac Ci racje sa w Reczu ludzie aktywni. Prawde mowiac ja sie do nich nie zaliczam i nie mam zamiaru narzekac gdyz samym narzekaniem nic sie nie zdziaÅ‚a, a mnie nie chce sie dziaÅ‚ac:) |
_________________ Loiogzmieen,
abrakadabra! |
|
| Powrót do góry |
|
 |
|
|
Nie mo¿esz pisaæ nowych tematów Nie mo¿esz odpowiadaæ w tematach Nie mo¿esz zmieniaæ swoich postów Nie mo¿esz usuwaæ swoich postów Nie mo¿esz g³osowaæ w ankietach
|