Forum Recz Strona Główna Recz
Forum dyskusyjne Recza

FAQFAQ   SzukajSzukaj   UżytkownicyUżytkownicy   GrupyGrupy   RejestracjaRejestracja 
 ProfilProfil   Zaloguj się, by sprawdzić wiadomościZaloguj się, by sprawdzić wiadomości   ZalogujZaloguj 

Nowa strona UM

Napisz nowy temat   Odpowiedz do tematu    Forum Recz Strona Główna -> Forum Recza - wejście
Zobacz poprzedni temat :: Zobacz następny temat  
Autor Wiadomość
kogler

PostWysłany: Czw Lut 22, 2007 8:45 pm    Temat postu: Nowa strona UM Odpowiedz z cytatem

Podoba mi się inicjatywa zmiany szaty graficznej strony internetowej UM, bo tamta była już trochę zakurzona, ale jeśli pomyślę, że ta nowa jest wizytówką naszego miasta w świecie-ojjjjj- przykro, przykro....Niestety- niechlujstwo redakcyjne i amatorszczyzna wyłazi z każdego kawałka. No to jak to jest panie burmistrzu, potrzebuje pan tego informatyka na cały etat czy nie???- bo to co na razie widać, to jakieś nieprofesjonalne próbki, takie majsterkowanie amatora po godzinach pracy. Czy Recz zawsze musi czołgac sie na szarym końcu za całym światem????
Powrót do góry
Zobacz profil autora Wyślij prywatną wiadomość
radek1

PostWysłany: Czw Lut 22, 2007 9:34 pm    Temat postu: Odpowiedz z cytatem

Faktycznie, wystarczy poogladać strony innych miast. Z tak szumnych zapowiedzi wyszło zasciankowo. Ale cóż jaka władza taka strona.
Powrót do góry
radek1

PostWysłany: Sob Lut 24, 2007 9:04 am    Temat postu: Odpowiedz z cytatem

Wjdżcie na strone UM Choszczno. Jest prawie identyczna jak strona Recza. Ciekawe kto popełnił plagiat?
Powrót do góry
artur b

PostWysłany: Sob Lut 24, 2007 6:40 pm    Temat postu: Odpowiedz z cytatem

Rzeczywiście stronka bardzo podobna,tylko w naszej jakoś nie mogę znależć księgi gości.SKANDAL!!!!!!!
Powrót do góry
radek1

PostWysłany: Nie Lut 25, 2007 7:13 am    Temat postu: Odpowiedz z cytatem

obejrzałem wiele stron róznych gmin, wszędzie ludzie maja mozliwość wypowiedzenia swoich uwag pod adresem władzy. U nas niestety, wypowiadanie swojego zdania na temat nowych władz jest niedopuszczalne.
Toz to prawie jak za komuny!
Powrót do góry
kogler

PostWysłany: Nie Lut 25, 2007 8:40 am    Temat postu: Odpowiedz z cytatem

nie prawie, tylko dokładnie właśnie tak-o władzy można tylko dobrze albo wcale. no i tylko "pod kontrolą'
Powrót do góry
dakko
Site Admin

PostWysłany: Nie Lut 25, 2007 6:53 pm    Temat postu: Odpowiedz z cytatem

A mnie to zdopingowało do pracy i przebudowałem swoją stronę http://www.recz.com.pl
Zapraszam też internautów do jej współredagowania. Mam bowiem takie możliwości, by udostępnić Wam opcję pisania artykułów, newsów, tworzenia galerii fotografii. Budujmy ten serwis razem. Co Wy na to?
Jest tam również nowe forum dyskusyjne. Ale nie myślcie, że stare usunę. Będę je utrzymywał.
Zobacz profil autora Wyślij prywatną wiadomość Wyślij email
loiogzmieen

PostWysłany: Pon Lut 26, 2007 5:36 pm    Temat postu: Odpowiedz z cytatem

Witam,

Uważam stworzenie nowych możliwości za bardzo dobry pomysł, bo strona w internecie żyje tylko wtedy, gdy użytkownicy mają duże pole manewru, tak jak w przypadku wikipedii. Mam już nawet pomysł na swój własny dział.

Tylko jedno pytanie: jak to jest z tymi forami? Może byłaby możliwość wyeksportowania użytkowników z ich hasłami i dotychczasowymi postami do nowego forum?
dakko
Site Admin

PostWysłany: Pon Lut 26, 2007 8:15 pm    Temat postu: Odpowiedz z cytatem

Zobaczę, co się da zrobić
kogler

PostWysłany: Sro Lut 28, 2007 11:15 am    Temat postu: Odpowiedz z cytatem

Dla mnie bomba! to nowe forum!!!! z tyloma mozliwościami!!!! nareszcie wolność i demokracja Laughing Razz Wink
Powrót do góry
radek1

PostWysłany: Czw Mar 01, 2007 1:51 pm    Temat postu: Odpowiedz z cytatem

no stajemy sie "sławni" - pisza o nas na innych forach: Twisted Evil
"Witam, w Choszcznie przynajmniej nie ma ograniczenia swobody w postaci likwidacji Księgi gości.Podobno to miało miejsce w pobliskim Reczu, po objęciu władzy przez nowego burmistrza.."
To jest najprawdziwsza prawda, nowy burmistrz rozkazał zlikwidować księge gosci za krytyke uprawiana pod jego adresem na stronach księgi.
A podobno prawdziwa cnota krytyk sie nie boi."
Powrót do góry
Napisz nowy temat   Odpowiedz do tematu    Forum Recz Strona Główna -> Forum Recza - wejście Wszystkie czasy w strefie CET (Europa)
Strona 1 z 1

Skocz do: