Forum Recz Strona Główna Recz
Forum dyskusyjne Recza

FAQFAQ   SzukajSzukaj   UżytkownicyUżytkownicy   GrupyGrupy   RejestracjaRejestracja 
 ProfilProfil   Zaloguj się, by sprawdzić wiadomościZaloguj się, by sprawdzić wiadomości   ZalogujZaloguj 

MoĹźe wreszcie jawnie???
Idź do strony Poprzedni  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7  Następny

Napisz nowy temat   Ten temat jest zablokowany bez możliwości zmiany postów lub pisania odpowiedzi    Forum Recz Strona Główna -> Forum Recza - wejście
Zobacz poprzedni temat :: Zobacz następny temat  
Autor Wiadomość
rodmanfeta

PostWysłany: Sro Lis 08, 2006 6:54 pm    Temat postu: Odpowiedz z cytatem

O ja pier... teraz to mnie zagieła marzena, kiedys cos wspomniałem o spodnicy radzia, radziu powiedz mi ze to nie prawda bo mi rece opadaja
Powrót do góry
Zobacz profil autora Wyślij prywatną wiadomość
radek1

PostWysłany: Sro Lis 08, 2006 7:15 pm    Temat postu: Odpowiedz z cytatem

Ty patrz zeby co innego ci nie opadło. Very Happy
Powrót do góry
rodmanfeta

PostWysłany: Sro Lis 08, 2006 8:24 pm    Temat postu: Odpowiedz z cytatem

A pani trzyma sie za kiece bo jak spadnie to wstyd bedzie buhahha Very Happy
Powrót do góry
radek1

PostWysłany: Czw Lis 09, 2006 11:35 am    Temat postu: Odpowiedz z cytatem

ja kiece podniese a tobie sie podniesie - chyba cisnienie.
Powrót do góry
dakko
Site Admin

PostWysłany: Czw Lis 09, 2006 2:38 pm    Temat postu: Odpowiedz z cytatem

marzena napisał:
Zdobyłam się w końcu podzielić skrywaną od roku wiedzą kto to jest radek1 – otóş szanowni internauci jest to Pani Marzena Ĺťybko
Uff, nareszcie ktoś napisał, że to nie ja. No bo przecież wielokrotnie atakowano mnie za radka1 i to na sesjach Rady Miejskiej. I nie pomagały argumenty, daty i godziny wpisów, których nie mogłem dokonać, bo np. w tym czasie byłem właśnie na sesji. Radek1 to ja i koniec - nie ma innej możliwości. Chcieli nawet, by burmistrz zablokował mi stronę, jakby to było w gestii burmistrza. Obecni panowie "Praworządni" nie dopuszczeli innej myśli. A tu proszę, taka zmiana orientacji. Dodam, że nie spodziewam się przeprosin.
Moje zdanie jest takie: radek1 narobił więcej szkody niż pożytku. Patrzę oczywiści z perspektywy zwolennika obecnego burmistrza. Jego agresywne wypowiedzi powodowały niesmak i poruszenie. Krótko mówiąc zachowywał się, paradoksalnie, jak zwolennik pana Romanowskiego. Atakując go zajadle osiągał, odwrotny skutek. Tak więc odrzucam twierdzenie, że jest to osoba, którą wskazała "marzena". Może radka1 szukać należy gdzie indziej? A może zabawmy się zgadywankę - kim jest radek1? W każdym razie to nie ja.
Powrót do góry
Zobacz profil autora Wyślij prywatną wiadomość Wyślij email
rodmanfeta

PostWysłany: Czw Lis 09, 2006 3:20 pm    Temat postu: Odpowiedz z cytatem

Ja obstawiam ze to PAni Marzena Żybko gdyz nie zaprzeczyła(ł) Laughing
AlEjAjA Very Happy
Powrót do góry
rodmanfeta

PostWysłany: Czw Lis 09, 2006 6:36 pm    Temat postu: Odpowiedz z cytatem

A pan panie adminie mam wrazenie ze pan doskonale wie kto to jest radek, czyzby?
Powrót do góry
rodmanfeta

PostWysłany: Pią Lis 10, 2006 1:06 am    Temat postu: Odpowiedz z cytatem

Upsssss
razio jakos zmalałSmile
Powrót do góry
dakko
Site Admin

PostWysłany: Pią Lis 10, 2006 7:51 am    Temat postu: Odpowiedz z cytatem

Wczoraj dotarła do mnie plotka, która pierwszy raz od wielu miesięcy wywołała moje zdenerwowanie.
Słyszałem w życiu wiele idiotyzmów, ale ten to mistrzostwo świata.
Plotka owa niesie, że to ja stoję za rewizją policji w mieszkaniu pana Romanowskiego. No, nie wiedziałem, że mam takie wpływy.
Kto rozsiewa takie głupoty? Kto próbuje zrobić z tego akurat kandydata ofiarę nagonki przeciwników politycznych i wywołać tym litość i sympatię wyborców???
Nie kryję tego, że uważam pana Romanowskiego za najgorszego kandydata na burmistrza w historii Recza. I podpisuję się
pod tym. Tak uważam ja, Dariusz Kowalewski, który miał tę nieprzyjemność przyglądania się przez 4 lata pracy tego pana w Radzie Miejskiej.
I najgorszą rzeczą, jaka mogłaby mnie w życiu spotkać, to stanie się podobnym do niego.
JA NIE STOSUJĘ METOD TEGO PANA. JEŻELI MAM COŚ DO POWIEDZENIA, TO MÓWIĘ TO OTWARCIE. DONOSY, NAPUSZCZANIE, POMÓWIENIA, POSŁUGIWANIE SIĘ NAWET AUTORYTETEM KOŚCIOŁA W SWOJEJ WALCE POLITYCZNEJ TO JEGO WŁAŚNIE SPECJALNOŚĆ.
I jeszcze uwaga do rodmanfety.
Poczytaj młody człowieku: gdybym wiedział kim jest radek1, to już dawno poważnie bym z nim porozmawiał, bo robi nam bardzo złą robotę. Swoimi atakami bardzo szkodzi obecnemu burmistrzowi, którego ja popieram, a niechcący pomaga panu Romanowskiemu, który kreuje się na ofiarę walki politycznej. Radek1 w rzeczywistości jemu właśnie pomaga.
A wczoraj rozmawiałem z panią Marzeną. Siedzi w domu i płacze. Człowieku, ona nawet nie potrafi wejść na to forum.
Ale ktoś sprytnie postąpił przypisując jej radka1. To również miało na celu zaszkodzenie panu Ligusowi i pokazanie wyborcom, jacy to my jesteśmy obrzydliwi. GRATULUJĘ POMYSŁU!!!

Ostatnio zmieniony przez dakko dnia Pią Lis 10, 2006 10:40 am, w całości zmieniany 3 razy
Powrót do góry
radek1

PostWysłany: Pią Lis 10, 2006 8:04 am    Temat postu: Odpowiedz z cytatem

odwalcie sie od Marzeny Żybko - to piszę ja radek 1. Przypisywanie M.Żybko mojej postaci jest nieuprawnione.
Przepraszam cie dziewczyno.
Ten głupi wpis o tym że jesteś mną jest wytworem czyjejś wybujałej wyobraźni.
Powrót do góry
radek1

PostWysłany: Pią Lis 10, 2006 8:14 am    Temat postu: Odpowiedz z cytatem

"Poczytaj młody człowieku: gdybym wiedział kim jest radek1, to już dawno poważnie zbym z nim porozmawiał, bo robi nam bardzo złą robotę. Swoimi atakami bardzo szkodzi obecnemu burmistrzowi, którego ja popieram, a pomaga panu Romanowskiemu, który kreuje się na ofiarę walki politycznej. Radek1 w rzeczywistości jemu właśnie pomaga. "

Posłuchaj Dakko czy to Ci sie podoba czy nie bede krytykował i obecnego jak i przyszłego Burmistrza - obojetnie jak bedzie sie nazywał. Czy krytyka jest słuszna nie mnie to oceniać, ja problemy tak widzę i tak je opisuję. Chyba mam do tego prawo.
No chyba że mi dasz bana. Tylko jak to sie bedzie miało do demokracji której jesteś zwolennikiem.
Powrót do góry
dakko
Site Admin

PostWysłany: Pią Lis 10, 2006 10:44 am    Temat postu: Odpowiedz z cytatem

Loiogzmieen już kiedyś pisał coś o krytyce - tej wściekłej i tej konstruktywnej. Warto ten post odnaleźć i przeczytać.
A bana dostaniesz, gdy zaczniesz używać inwektyw. Obiektywnie - tyczy to wszystkich użytkowników forum, nie tylko ciebie.
Powrót do góry
loiogzmieen

PostWysłany: Pią Lis 10, 2006 11:57 am    Temat postu: Odpowiedz z cytatem

radek1 napisał:
Czy krytyka jest słuszna nie mnie to oceniać, ja problemy tak widzę i tak je opisuję. Chyba mam do tego prawo. No chyba że mi dasz bana. Tylko jak to sie bedzie miało do demokracji której jesteś zwolennikiem.
Widzę radek, że patrzysz na demokrację tak jak Edward Rutheford, czyli demokracja to ustrój, w którym możesz mówić, to co myślisz, nawet wtedy, kiedy nie myślisz. Demokracja to jednak również przestrzeganie elementarnych praw człowkieka, takich jak prawo do godności. Krytykując innych nie łamiesz go, ale obrażając ludzi - owszem. Wniosek jest taki, że to Ty nie jesteś za bardzo demokratyczny, bo swoimi wulgarnymi wypowiedziami pokazujesz negatywne nastawienie do jednostek, a nie zawsze je krytyjujesz.

Teraz uwaga: Demokracja to też wolność należenia do stoważyszeń, a każde z nich ma prawo mieć swój statut. Jeżeli nasze stowarzyszenie forumowiczów będzie miało listę zasad, jasno pokazujących, za co grozi banicja a za co nie, może w końcu skończą się dyskusje na temat tego, że admin łamie demokrację?

I jeszcze jedno - ja bym na miejscu dakko postawił sprawę jasno: hosting na hostdmk.net należy do dakko -> dakko udostępnia forumowiczom usługę forum -> forumowicze z niej korzystają, w ramach gościnności dakko. To nie jest wirtualna instytucja państwowa, tylko niekomercyjna inicjatywa prywatna, a piszę to ja, bo dakkowi nie koniecznie wypada.
radek1

PostWysłany: Pią Lis 10, 2006 1:23 pm    Temat postu: Odpowiedz z cytatem

Po pierwsze - pisze sie stowarzyszenie.
Po drugie - przyganiał kocioł garnkowi.
po trzecie - jedni mówia krytyka drudzy wulgarne wypowiedzi - a więc nie ma jednej miary.
Po czwarte - dzieki Marzena za post bo tym sposobem przyczyniłas sie do tego że swój głos oddam na Marzene Zybko a nie na jak zamierzałem na kogoś innego.
Powrót do góry
loiogzmieen

PostWysłany: Pią Lis 10, 2006 3:33 pm    Temat postu: Odpowiedz z cytatem

radek1 napisał:
Po pierwsze - pisze sie stowarzyszenie.
Dziękuję za sugestię, ale nie musisz mnie poprawiać następnym razem, pomyłki się zdarzają, a jak chcesz porozmawiać o pisowni języka angielskiego to daj znać - no comments.
radek1 napisał:
Po drugie - przyganiał kocioł garnkowi.
No cóż, sam zacząłeś ten temat, więc bez pretensji. Swoją drogą, lubię to Twoje "ja nie jestem doskonały, ale inni to dopiero!". Bez odbioru.
radek1 napisał:
po trzecie - jedni mówia krytyka drudzy wulgarne wypowiedzi - a więc nie ma jednej miary.
Bluźnisz tak okropnie w prymitywny sposób, że nie ma miary żeby to opisać. Bez odbioru.
Napisz nowy temat   Ten temat jest zablokowany bez możliwości zmiany postów lub pisania odpowiedzi    Forum Recz Strona Główna -> Forum Recza - wejście Wszystkie czasy w strefie CET (Europa)
Idź do strony Poprzedni  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7  Następny
Strona 6 z 7

Skocz do: