| Zobacz poprzedni temat :: Zobacz następny temat |
| Autor |
Wiadomość |
dakko Site Admin

|
Wysłany: Pią Lis 17, 2006 4:04 pm Temat postu: List otwarty burmistrza Recza |
|
|
Pod podanym niĹźej linkiem opublikowaĹem list otwarty burmistrza Recza do mieszkaĹcĂłw gminy.
http://www.ruch.recz.com.pl |
|
| Powrót do góry |
|
 |
j.party
|
Wysłany: Nie Lis 19, 2006 10:52 pm Temat postu: List otwarty |
|
|
| Po jak a cholerÄ go otwierasz, skoro przez cztery lata nie zajmiowaĹeĹ siÄ niczym innym jak tylko "Kupieckim Szlakiem", w ktĂłrym gĹĂłwnÄ
role zajmowali wymajÄci rycerze, zaproszeni niepeĹnosprawni (130 szt.) i garstka ludzi z Recza. Nie sznujesz ludzi, a niewyksztaĹceni sÄ
dla Ciebie niczym. Zbastuj chĹopie i pakuj walizki. MoĹźesz wyjechaÄ do WrocĹawia, Twoja Ĺťona robi tam karierÄ, a Ty moĹźesz ĹźyÄ za jej drobne i sprzÄ
taÄ chatÄ za jej pozwoleniem. SPADAJ!!! |
|
| Powrót do góry |
|
 |
dakko Site Admin

|
Wysłany: Pon Lis 20, 2006 4:37 pm Temat postu: |
|
|
Tym razem ja pogratulujÄ gustu, kultury i dobrego smaku. Rozumiem, Ĺźe wpisu dokonaĹa osoba popierajÄ
ca drugiego kandydata. No cóş, subtelny smak tego wpisu utwierdza mnie w przekonaniu, Ĺźe spoĹeczeĹstwo naszej gminy podzieliĹo siÄ bardzo. Na mniej i bardziej agresywnych.
Po tym wpisie postanowiĹem nieco zmodyfikowaÄ moje logo. _________________ MaĹo ludzi myĹli, ale kaĹźdy chce mieÄ swoje zdanie.
G. Berkeley |
|
| Powrót do góry |
|
 |
____
|
Wysłany: Pon Lis 20, 2006 5:37 pm Temat postu: |
|
|
zaproszeni niepeĹnosprawni (130 szt.) Nie SZTUK tylko OSĂB... :/
Nie lubie nie lubie... jest czas kampanii wyborczej i szacunek oraz ludzka ĹźyczliwoĹÄ przepadĹy jak kamieĹ w wodÄ... co tam w wodÄ! jak w czarnÄ
dziurÄ!  |
|
| Powrót do góry |
|
 |
kogler
|
Wysłany: Pon Lis 20, 2006 5:47 pm Temat postu: |
|
|
ja do j.party-
gdzie taki power rozdajÄ
? A ten jad-to moĹźna na czarnym rynku?
Wystarczy Ci na kilka kadencji.
I jeszcze coĹ- masz zapÄdy rasistowskie-przeszkadzajÄ
Ci niepeĹnosprawni a innym kaĹźesz spadaÄ, zdaje siÄ za nazwisko. Oj, pachnie czystkÄ
etnicznÄ
wyluzuj stary
pozdrawiam |
|
| Powrót do góry |
|
 |
j.party
|
Wysłany: Pon Lis 20, 2006 5:52 pm Temat postu: |
|
|
Nie jestem za Ligusem, ale nie popieram rĂłwnieĹź Romanowskiego. UwaĹźam, Ĺźe Romanowski przez okres ostatnich lat zachowywaĹ siÄ jak "wĹciekĹy pies" i gryzĹ wszystkich, ktĂłrzy weszli mu w drogÄ . Tak czy inaczej jesteĹmy skazani na nipowodzenie przez kolejne 4 lata. ZachowaĹm siÄ przy powyĹźszym wpisie jak ostatni ..., ale ja potrafiÄ siÄ do tego przyznaÄ i przepraszam. Emocje wziÄĹy gĂłrÄ. - PaĹskie logo moĹźe zostaÄ. Wiem, Ĺźe piekliĹ siÄ pan aby umieĹciÄ je poraz kolejny, ale do tego trzeba mieÄ jeszcze pretekst. Pozdrawiam. |
|
| Powrót do góry |
|
 |
j.party
|
Wysłany: Pon Lis 20, 2006 6:01 pm Temat postu: |
|
|
| Przepraszam za sztuki. I nie mam zapÄdĂłw rasistowskich. ChodziĹo mi gĹĂłwnie o to, Ĺźe gdyby nie byĹo tych ludzi na runku, to widoczna byĹaby tylko garstka Reczan. |
|
| Powrót do góry |
|
 |
|