|
Recz Forum dyskusyjne Recza
|
| Zobacz poprzedni temat :: Zobacz następny temat |
| Autor |
Wiadomo¶ć |
rodmanfeta
Doł±czył: 25 Lip 2006 Posty: 91
|
Wysłany: Sro Lis 15, 2006 12:14 pm Temat postu: I oznaki ĹĽalu |
|
|
Wpis na stronie www.recz.pl
"Rodmanfeta, bo raz się tak podpisuje, raz inaczej, a raz wcale, robi tu sporą frekwencję. Spośród 5 ostatnich wpisów - 3 są od niego. 82.145.90.191 - ten IP to Uniwersytet Szczeciński. "
Chciałem dodać ze dzień wcześniej Pan dakko nazwał mnie bydlakiem, gdyz twierdził ze podpisuje sie jego nazwiskiem pod wypowiedziami, administrator strony www.recz.pl usunął ten wpis gdyż był obraźliwy. Napisałem prywatna wiadomość do niego gdyż poczułem sie urazony ponieważ nigdy nie podpisywałem sie za dakko, nie pomogło.
Uwazałem pana za kulturalnego człowieka, a tym wpisem nie wiem co pan chciał osiągnąć, mysli pan że mnie pan zastraszy podając moje ip, niestety te czasy sie juz skonczyły i mam takie samo prawo głosu jak i pan, a że nie lubie Ligusa w przeciwieństwie do pana to mam przechlapane, p.s. pozdrowi pan radzia |
|
| Powrót do góry |
|
 |
dakko Site Admin

Doł±czył: 20 Lip 2006 Posty: 64
|
Wysłany: Sro Lis 15, 2006 4:25 pm Temat postu: Re: I oznaki ĹĽalu |
|
|
| rodmanfeta napisał: | | NapisaĹ‚em prywatna wiadomość do niego gdyĹĽ poczuĹ‚em sie urazony poniewaĹĽ nigdy nie podpisywaĹ‚em sie za dakko, nie pomogĹ‚o. | PomogĹ‚o!!! Tylko dopiero teraz włączyĹ‚em komputer i zaraz na prywatnÄ… wiadomość odpisaĹ‚em. Masz jÄ… w skrzynce.
Mylisz się sądząc, że nie potrafię przyznać się do błędu. Właśnie to robię. I faktycznie, gdy przeczytałem wiadomość, w której ktoś podaje się za mnie i przedstawia swoje poglądy jako moje, to się zagotowałem. Ale po "ostygnięciu" poprosiłem admina strony recz.pl o usunięcie tego wpisu. Niestety zdążyłeś już go przeczytać.
Jest mi przykro z tego powodu.
I jeszcze jedno. Możesz mi wierzyć lub nie, ale nie pozdrowię radzia, bo nie wiem kto to. Wiem tylko, że posługuje się neostradą, a tam IP zmienia się co 48 godzin, czy jakoś tak. Kiedyś nawet ja miałem być radziem, nawet atakowano mnie o to na sesji. Takie wpisy to nie mój styl. Ja mam odwagę podpisywać się imieniem i nazwiskiem, a jeśli jestem w błędzie, potrafię się do tego przyznać. To się nazywa odwaga cywilna. Jeśli więc ktoś wiąże radzie ze mną, to mnie obraża.
Wy, forumowicze macie nade mną jedną przewagę. Wiecie kim ja jestem, a ja nie wiem kim jesteście Wy. Mogę tylko wskazać, że z jakiegoś komputera dokonuje wpisów osoba, która posiada kilka pseudonimów. No, ale może z jednej szczecińskiej kafejki korzysta w tym samym czasie kilku Reczan? Kto to wie?
A adres IP w księdze recz.pl jest jawny i każdy bardzo łatwo może sprawdzić do kogo należy serwer, więc nie wiem o co chodzi z tym straszeniem.
D. Kowalewski - tym razem ten prawdziwy. _________________ Mało ludzi myśli, ale każdy chce mieć swoje zdanie.
G. Berkeley |
|
| Powrót do góry |
|
 |
rodmanfeta
Doł±czył: 25 Lip 2006 Posty: 91
|
Wysłany: Sro Lis 15, 2006 8:08 pm Temat postu: |
|
|
| Nie gniewam sie |