Forum Recz Strona Główna Recz
Forum dyskusyjne Recza

FAQFAQ   SzukajSzukaj   UżytkownicyUżytkownicy   GrupyGrupy   RejestracjaRejestracja 
 ProfilProfil   Zaloguj się, by sprawdzić wiadomo¶ciZaloguj się, by sprawdzić wiadomo¶ci   ZalogujZaloguj 

I oznaki ĹĽalu

Napisz nowy temat   Odpowiedz do tematu    Forum Recz Strona Główna -> Forum Recza - wejĹ›cie
Zobacz poprzedni temat :: Zobacz następny temat  
Autor Wiadomo¶ć
rodmanfeta

Doł±czył: 25 Lip 2006

PostWysłany: Sro Lis 15, 2006 12:14 pm    Temat postu: I oznaki ĹĽalu Odpowiedz z cytatem

Wpis na stronie www.recz.pl
"Rodmanfeta, bo raz się tak podpisuje, raz inaczej, a raz wcale, robi tu sporą frekwencję. Spośród 5 ostatnich wpisów - 3 są od niego. 82.145.90.191 - ten IP to Uniwersytet Szczeciński. "
Chciałem dodać ze dzień wcześniej Pan dakko nazwał mnie bydlakiem, gdyz twierdził ze podpisuje sie jego nazwiskiem pod wypowiedziami, administrator strony www.recz.pl usunął ten wpis gdyż był obraźliwy. Napisałem prywatna wiadomość do niego gdyż poczułem sie urazony ponieważ nigdy nie podpisywałem sie za dakko, nie pomogło.
Uwazałem pana za kulturalnego człowieka, a tym wpisem nie wiem co pan chciał osiągnąć, mysli pan że mnie pan zastraszy podając moje ip, niestety te czasy sie juz skonczyły i mam takie samo prawo głosu jak i pan, a że nie lubie Ligusa w przeciwieństwie do pana to mam przechlapane, p.s. pozdrowi pan radzia
Powrót do góry
Zobacz profil autora Wy¶lij prywatn± wiadomo¶ć
dakko
Site Admin

Doł±czył: 20 Lip 2006

PostWysłany: Sro Lis 15, 2006 4:25 pm    Temat postu: Re: I oznaki ĹĽalu Odpowiedz z cytatem

rodmanfeta napisał:
Napisałem prywatna wiadomość do niego gdyż poczułem sie urazony ponieważ nigdy nie podpisywałem sie za dakko, nie pomogło.
Pomogło!!! Tylko dopiero teraz włączyłem komputer i zaraz na prywatną wiadomość odpisałem. Masz ją w skrzynce.
Mylisz się sądząc, że nie potrafię przyznać się do błędu. Właśnie to robię. I faktycznie, gdy przeczytałem wiadomość, w której ktoś podaje się za mnie i przedstawia swoje poglądy jako moje, to się zagotowałem. Ale po "ostygnięciu" poprosiłem admina strony recz.pl o usunięcie tego wpisu. Niestety zdążyłeś już go przeczytać.
Jest mi przykro z tego powodu.
I jeszcze jedno. Możesz mi wierzyć lub nie, ale nie pozdrowię radzia, bo nie wiem kto to. Wiem tylko, że posługuje się neostradą, a tam IP zmienia się co 48 godzin, czy jakoś tak. Kiedyś nawet ja miałem być radziem, nawet atakowano mnie o to na sesji. Takie wpisy to nie mój styl. Ja mam odwagę podpisywać się imieniem i nazwiskiem, a jeśli jestem w błędzie, potrafię się do tego przyznać. To się nazywa odwaga cywilna. Jeśli więc ktoś wiąże radzie ze mną, to mnie obraża.
Wy, forumowicze macie nade mną jedną przewagę. Wiecie kim ja jestem, a ja nie wiem kim jesteście Wy. Mogę tylko wskazać, że z jakiegoś komputera dokonuje wpisów osoba, która posiada kilka pseudonimów. No, ale może z jednej szczecińskiej kafejki korzysta w tym samym czasie kilku Reczan? Kto to wie?
A adres IP w księdze recz.pl jest jawny i każdy bardzo łatwo może sprawdzić do kogo należy serwer, więc nie wiem o co chodzi z tym straszeniem.
D. Kowalewski - tym razem ten prawdziwy.
Zobacz profil autora Wy¶lij prywatn± wiadomo¶ć Wy¶lij email
rodmanfeta

Doł±czył: 25 Lip 2006

PostWysłany: Sro Lis 15, 2006 8:08 pm    Temat postu: Odpowiedz z cytatem

Nie gniewam sie
Powrót do góry
Zobacz profil autora Wy¶lij prywatn± wiadomo¶ć
Wy¶wietl posty z ostatnich:   
Napisz nowy temat   Odpowiedz do tematu    Forum Recz Strona Główna -> Forum Recza - wejĹ›cie Wszystkie czasy w strefie CET (Europa)
Strona 1 z 1

Skocz do: