|
Recz Forum dyskusyjne Recza
|
| Zobacz poprzedni temat :: Zobacz następny temat |
| Autor |
Wiadomość |
rodmanfeta
|
Wysłany: Sro Lis 08, 2006 6:54 pm Temat postu: |
|
|
| O ja pier... teraz to mnie zagieĹa marzena, kiedys cos wspomniaĹem o spodnicy radzia, radziu powiedz mi ze to nie prawda bo mi rece opadaja |
|
| Powrót do góry |
|
 |
radek1
|
Wysłany: Sro Lis 08, 2006 7:15 pm Temat postu: |
|
|
Ty patrz zeby co innego ci nie opadĹo.  |
|
| Powrót do góry |
|
 |
rodmanfeta
|
Wysłany: Sro Lis 08, 2006 8:24 pm Temat postu: |
|
|
A pani trzyma sie za kiece bo jak spadnie to wstyd bedzie buhahha  |
|
| Powrót do góry |
|
 |
radek1
|
Wysłany: Czw Lis 09, 2006 11:35 am Temat postu: |
|
|
| ja kiece podniese a tobie sie podniesie - chyba cisnienie. |
|
| Powrót do góry |
|
 |
dakko Site Admin

|
Wysłany: Czw Lis 09, 2006 2:38 pm Temat postu: |
|
|
| marzena napisał: | | ZdobyĹam siÄ w koĹcu podzieliÄ skrywanÄ
od roku wiedzÄ
kto to jest radek1 – otóş szanowni internauci jest to Pani Marzena Ĺťybko | Uff, nareszcie ktoĹ napisaĹ, Ĺźe to nie ja. No bo przecieĹź wielokrotnie atakowano mnie za radka1 i to na sesjach Rady Miejskiej. I nie pomagaĹy argumenty, daty i godziny wpisĂłw, ktĂłrych nie mogĹem dokonaÄ, bo np. w tym czasie byĹem wĹaĹnie na sesji. Radek1 to ja i koniec - nie ma innej moĹźliwoĹci. Chcieli nawet, by burmistrz zablokowaĹ mi stronÄ, jakby to byĹo w gestii burmistrza. Obecni panowie "PraworzÄ
dni" nie dopuszczeli innej myĹli. A tu proszÄ, taka zmiana orientacji. Dodam, Ĺźe nie spodziewam siÄ przeprosin.
Moje zdanie jest takie: radek1 narobiĹ wiÄcej szkody niĹź poĹźytku. PatrzÄ oczywiĹci z perspektywy zwolennika obecnego burmistrza. Jego agresywne wypowiedzi powodowaĹy niesmak i poruszenie. KrĂłtko mĂłwiÄ
c zachowywaĹ siÄ, paradoksalnie, jak zwolennik pana Romanowskiego. AtakujÄ
c go zajadle osiÄ
gaĹ, odwrotny skutek. Tak wiÄc odrzucam twierdzenie, Ĺźe jest to osoba, ktĂłrÄ
wskazaĹa "marzena". MoĹźe radka1 szukaÄ naleĹźy gdzie indziej? A moĹźe zabawmy siÄ zgadywankÄ - kim jest radek1? W kaĹźdym razie to nie ja. |
|
| Powrót do góry |
|
 |
rodmanfeta
|
Wysłany: Czw Lis 09, 2006 3:20 pm Temat postu: |
|
|
Ja obstawiam ze to PAni Marzena Ĺťybko gdyz nie zaprzeczyĹa(Ĺ)
AlEjAjA  |
|
| Powrót do góry |
|
 |
rodmanfeta
|
Wysłany: Czw Lis 09, 2006 6:36 pm Temat postu: |
|
|
| A pan panie adminie mam wrazenie ze pan doskonale wie kto to jest radek, czyzby? |
|
| Powrót do góry |
|
 |
rodmanfeta
|
Wysłany: Pią Lis 10, 2006 1:06 am Temat postu: |
|
|
Upsssss
razio jakos zmalaĹ |
|
| Powrót do góry |
|
 |
dakko Site Admin

|
Wysłany: Pią Lis 10, 2006 7:51 am Temat postu: |
|
|
Wczoraj dotarĹa do mnie plotka, ktĂłra pierwszy raz od wielu miesiÄcy wywoĹaĹa moje zdenerwowanie.
SĹyszaĹem w Ĺźyciu wiele idiotyzmĂłw, ale ten to mistrzostwo Ĺwiata.
Plotka owa niesie, Ĺźe to ja stojÄ za rewizjÄ
policji w mieszkaniu pana Romanowskiego. No, nie wiedziaĹem, Ĺźe mam takie wpĹywy.
Kto rozsiewa takie gĹupoty? Kto prĂłbuje zrobiÄ z tego akurat kandydata ofiarÄ nagonki przeciwnikĂłw politycznych i wywoĹaÄ tym litoĹÄ i sympatiÄ wyborcĂłw???
Nie kryjÄ tego, Ĺźe uwaĹźam pana Romanowskiego za najgorszego kandydata na burmistrza w historii Recza. I podpisujÄ siÄ
pod tym. Tak uwaĹźam ja, Dariusz Kowalewski, ktĂłry miaĹ tÄ nieprzyjemnoĹÄ przyglÄ
dania siÄ przez 4 lata pracy tego pana w Radzie Miejskiej.
I najgorszÄ
rzeczÄ
, jaka mogĹaby mnie w Ĺźyciu spotkaÄ, to stanie siÄ podobnym do niego.
JA NIE STOSUJÄ METOD TEGO PANA. JEĹťELI MAM COĹ DO POWIEDZENIA, TO MĂWIÄ TO OTWARCIE. DONOSY, NAPUSZCZANIE, POMĂWIENIA, POSĹUGIWANIE SIÄ NAWET AUTORYTETEM KOĹCIOĹA W SWOJEJ WALCE POLITYCZNEJ TO JEGO WĹAĹNIE SPECJALNOĹÄ.
I jeszcze uwaga do rodmanfety.
Poczytaj mĹody czĹowieku: gdybym wiedziaĹ kim jest radek1, to juĹź dawno powaĹźnie bym z nim porozmawiaĹ, bo robi nam bardzo zĹÄ
robotÄ. Swoimi atakami bardzo szkodzi obecnemu burmistrzowi, ktĂłrego ja popieram, a niechcÄ
cy pomaga panu Romanowskiemu, ktĂłry kreuje siÄ na ofiarÄ walki politycznej. Radek1 w rzeczywistoĹci jemu wĹaĹnie pomaga.
A wczoraj rozmawiaĹem z paniÄ
MarzenÄ
. Siedzi w domu i pĹacze. CzĹowieku, ona nawet nie potrafi wejĹÄ na to forum.
Ale ktoĹ sprytnie postÄ
piĹ przypisujÄ
c jej radka1. To rĂłwnieĹź miaĹo na celu zaszkodzenie panu Ligusowi i pokazanie wyborcom, jacy to my jesteĹmy obrzydliwi. GRATULUJÄ POMYSĹU!!!
Ostatnio zmieniony przez dakko dnia Pią Lis 10, 2006 10:40 am, w całości zmieniany 3 razy |
|
| Powrót do góry |
|
 |
radek1
|
Wysłany: Pią Lis 10, 2006 8:04 am Temat postu: |
|
|
odwalcie sie od Marzeny Ĺťybko - to piszÄ ja radek 1. Przypisywanie M.Ĺťybko mojej postaci jest nieuprawnione.
Przepraszam cie dziewczyno.
Ten gĹupi wpis o tym Ĺźe jesteĹ mnÄ
jest wytworem czyjejĹ wybujaĹej wyobraĹşni. |
|
| Powrót do góry |
|
 |
radek1
|
Wysłany: Pią Lis 10, 2006 8:14 am Temat postu: |
|
|
"Poczytaj mĹody czĹowieku: gdybym wiedziaĹ kim jest radek1, to juĹź dawno powaĹźnie zbym z nim porozmawiaĹ, bo robi nam bardzo zĹÄ
robotÄ. Swoimi atakami bardzo szkodzi obecnemu burmistrzowi, ktĂłrego ja popieram, a pomaga panu Romanowskiemu, ktĂłry kreuje siÄ na ofiarÄ walki politycznej. Radek1 w rzeczywistoĹci jemu wĹaĹnie pomaga. "
PosĹuchaj Dakko czy to Ci sie podoba czy nie bede krytykowaĹ i obecnego jak i przyszĹego Burmistrza - obojetnie jak bedzie sie nazywaĹ. Czy krytyka jest sĹuszna nie mnie to oceniaÄ, ja problemy tak widzÄ i tak je opisujÄ. Chyba mam do tego prawo.
No chyba Ĺźe mi dasz bana. Tylko jak to sie bedzie miaĹo do demokracji ktĂłrej jesteĹ zwolennikiem. |
|
| Powrót do góry |
|
 |
dakko Site Admin

|
Wysłany: Pią Lis 10, 2006 10:44 am Temat postu: |
|
|
Loiogzmieen juĹź kiedyĹ pisaĹ coĹ o krytyce - tej wĹciekĹej i tej konstruktywnej. Warto ten post odnaleĹşÄ i przeczytaÄ.
A bana dostaniesz, gdy zaczniesz uĹźywaÄ inwektyw. Obiektywnie - tyczy to wszystkich uĹźytkownikĂłw forum, nie tylko ciebie. |
|
| Powrót do góry |
|
 |
loiogzmieen

|
Wysłany: Pią Lis 10, 2006 11:57 am Temat postu: |
|
|
| radek1 napisał: | | Czy krytyka jest sĹuszna nie mnie to oceniaÄ, ja problemy tak widzÄ i tak je opisujÄ. Chyba mam do tego prawo. No chyba Ĺźe mi dasz bana. Tylko jak to sie bedzie miaĹo do demokracji ktĂłrej jesteĹ zwolennikiem. | WidzÄ radek, Ĺźe patrzysz na demokracjÄ tak jak Edward Rutheford, czyli demokracja to ustrĂłj, w ktĂłrym moĹźesz mĂłwiÄ, to co myĹlisz, nawet wtedy, kiedy nie myĹlisz. Demokracja to jednak rĂłwnieĹź przestrzeganie elementarnych praw czĹowkieka, takich jak prawo do godnoĹci. KrytykujÄ
c innych nie Ĺamiesz go, ale obraĹźajÄ
c ludzi - owszem. Wniosek jest taki, Ĺźe to Ty nie jesteĹ za bardzo demokratyczny, bo swoimi wulgarnymi wypowiedziami pokazujesz negatywne nastawienie do jednostek, a nie zawsze je krytyjujesz.
Teraz uwaga: Demokracja to teĹź wolnoĹÄ naleĹźenia do stowaĹźyszeĹ, a kaĹźde z nich ma prawo mieÄ swĂłj statut. JeĹźeli nasze stowarzyszenie forumowiczĂłw bÄdzie miaĹo listÄ zasad, jasno pokazujÄ
cych, za co grozi banicja a za co nie, moĹźe w koĹcu skoĹczÄ
siÄ dyskusje na temat tego, Ĺźe admin Ĺamie demokracjÄ?
I jeszcze jedno - ja bym na miejscu dakko postawiĹ sprawÄ jasno: hosting na hostdmk.net naleĹźy do dakko -> dakko udostÄpnia forumowiczom usĹugÄ forum -> forumowicze z niej korzystajÄ
, w ramach goĹcinnoĹci dakko. To nie jest wirtualna instytucja paĹstwowa, tylko niekomercyjna inicjatywa prywatna, a piszÄ to ja, bo dakkowi nie koniecznie wypada. _________________ Loiogzmieen,
abrakadabra! |
|
| Powrót do góry |
|
 |
radek1
|
Wysłany: Pią Lis 10, 2006 1:23 pm Temat postu: |
|
|
Po pierwsze - pisze sie stowarzyszenie.
Po drugie - przyganiaĹ kocioĹ garnkowi.
po trzecie - jedni mĂłwia krytyka drudzy wulgarne wypowiedzi - a wiÄc nie ma jednej miary.
Po czwarte - dzieki Marzena za post bo tym sposobem przyczyniĹas sie do tego Ĺźe swĂłj gĹos oddam na Marzene Zybko a nie na jak zamierzaĹem na kogoĹ innego. |
|
| Powrót do góry |
|
 |
loiogzmieen

|
Wysłany: Pią Lis 10, 2006 3:33 pm Temat postu: |
|
|
| radek1 napisał: | | Po pierwsze - pisze sie stowarzyszenie. | DziÄkujÄ za sugestiÄ, ale nie musisz mnie poprawiaÄ nastÄpnym razem, pomyĹki siÄ zdarzajÄ
, a jak chcesz porozmawiaÄ o pisowni jÄzyka angielskiego to daj znaÄ - no comments.
| radek1 napisał: | | Po drugie - przyganiaĹ kocioĹ garnkowi. | No cóş, sam zaczÄ
ĹeĹ ten temat, wiÄc bez pretensji. SwojÄ
drogÄ
, lubiÄ to Twoje "ja nie jestem doskonaĹy, ale inni to dopiero!". Bez odbioru.
| radek1 napisał: | | po trzecie - jedni mĂłwia krytyka drudzy wulgarne wypowiedzi - a wiÄc nie ma jednej miary. | BluĹşnisz tak okropnie w prymitywny sposĂłb, Ĺźe nie ma miary Ĺźeby to opisaÄ. Bez odbioru. _________________ Loiogzmieen,
abrakadabra! |
|
| Powrót do góry |
|
 |
|
|