| Zobacz poprzedni temat :: Zobacz następny temat |
| Autor |
Wiadomość |
radek1
|
Wysłany: Sro Lis 08, 2006 4:49 pm Temat postu: superbelfer |
|
|
| Kandydat na burmistrza gĹosi Ĺźe wygraĹ plebiscyt ba superbelfra w pow.choszczeĹskim ( w ktĂłrym roku to byĹo) w takim razie kto mi wytĹumaczy dlaczego takie sĹabe wyniki uzyskuja uczniowie uczeni przez superbelfra? |
|
| Powrót do góry |
|
 |
rodmanfeta
|
Wysłany: Sro Lis 08, 2006 7:00 pm Temat postu: |
|
|
Holohola pani radek moi znajomi mieli fizyke z Panem Jozkiem i nie nazekali w szkole sredniej na studiach tym bardziej, a to ze teraz mĹodzieĹź jaka jest to wszyscy wiedza wine najĹatwiej zwalic na nauczyciela ze zĹy wiec prosze nie obrazac w ten sposĂłbkompetentnych ludzi jak sie nie ma zielonego pojecia o temacie prosze paniÄ
 |
|
| Powrót do góry |
|
 |
radek1
|
Wysłany: Sro Lis 08, 2006 7:11 pm Temat postu: |
|
|
to skÄ
d te nÄdzne wyniki na testach, chyba przez kaczuszki.  |
|
| Powrót do góry |
|
 |
rodmanfeta
|
Wysłany: Sro Lis 08, 2006 8:16 pm Temat postu: |
|
|
| Jesli masz na mysli wyniki twojego syna z fizyki to twoj problem |
|
| Powrót do góry |
|
 |
radek1
|
Wysłany: Czw Lis 09, 2006 7:36 am Temat postu: |
|
|
"nazekali w szkole sredniej na studiach tym bardziej, " - no coments.  |
|
| Powrót do góry |
|
 |
aliG
|
Wysłany: Pią Lis 10, 2006 10:27 pm Temat postu: |
|
|
| JeĹli chodzi ci o pana Romanowskiego to jego akurat wspominam bardzo dobrze jako jednego z nielicznych, ale dobrych nauczycieli w naszym gimnazjum. JeĹli chodzi o wyniki uczniĂłw gimnazjum to pogratulujmy obecnej pani dyrektor z wielkim doĹwiadczaniem parÄ lat nauczycielem i wiele lat praktyki za barem wiadomo, za co to ta posadka klan pana L dziaĹa skutecznie |
|
| Powrót do góry |
|
 |
____
|
Wysłany: Pon Lis 13, 2006 12:45 am Temat postu: |
|
|
Mi podsta w fizyki nie dane byĹo siÄ nauczyÄ w podstawĂłwce czy gimnazjum... jakieĹ tam przebĹyski o 3 prawach Newtona, ale to siÄ dziaĹo akurat za sprawÄ
p. Darka
Ta... a widzieliĹcie "SpuerpartiÄ"? |
|
| Powrót do góry |
|
 |
cristiano
|
Wysłany: Pon Lis 13, 2006 2:56 pm Temat postu: |
|
|
| ja mialem fizyke z panem Romanowski juz doĹÄ dawno temu i szczerze mowiac nie narzekam. nie wybralem fizyki jako przedmiotu mojego dalszego rozwoju ale na swiadectwie z liceum a uczylem sie w liceum gdzie poziom byl wysoki i ukonczylem z 4 na swiadectwie. wystarczylo w miare systematycznie sie uczyc. tak samo nie mialem zadnych problemow z informatykÄ
ktĂłrej uczyl mnie pan Kowalewski ani z matematykÄ
ktĂłrÄ
mialem z paniÄ
Szwarc takze do nauczycieli sie nie przyczepiam. wrecz dziekuje ze przygotowali mnie do przyszlosci czasem dosc bolesnie doswiadczajÄ
c i teraz studiuje sobie na uniwerku w poznaniu europejstyke. ale czy nauczyciel sprawdzi sie na stanowisku burmistrza???? nie wiem. ja chcialem zeby kto inny kandydowal na burmistrza. moj tata go namawial, jego koledzy go namawiali ale odpowiadal niestety kategorycznie nie. |
|
| Powrót do góry |
|
 |
aliG
|
Wysłany: Pon Lis 13, 2006 7:03 pm Temat postu: |
|
|
| cristiano kogo masz na myĹli?? |
|
| Powrót do góry |
|
 |
dakko Site Admin

|
Wysłany: Wto Lis 14, 2006 5:47 pm Temat postu: |
|
|
| ____ napisał: | Mi podstaw fizyki nie dane byĹo siÄ nauczyÄ w podstawĂłwce czy gimnazjum... jakieĹ tam przebĹyski o 3 prawach Newtona, ale to siÄ dziaĹo akurat za sprawÄ
p. Darka  | Nie wiem, czy te przebĹyski, to dziÄki mnie, czy ta niewiedza to przeze mnie. Wszak nie uczÄ fizyki. Czy mĂłgĹbyĹ precyzyjniej?
I jeszcze jedno - jeĹli chodziĹeĹ do gimnazjum, czyli juĹź po reformie oĹwiaty, to w podstawĂłwce nie mogĹeĹ uczyÄ siÄ fizyki, bo jej tam nie ma. A moĹźe nie chcesz siÄ zbytnio demaskowaÄ?
pozdrawiam
p.Darek |
|
| Powrót do góry |
|
 |
|