Forum Recz Strona Główna Recz
Forum dyskusyjne Recza

FAQFAQ   SzukajSzukaj   UżytkownicyUżytkownicy   GrupyGrupy   RejestracjaRejestracja 
 ProfilProfil   Zaloguj się, by sprawdzić wiadomo¶ciZaloguj się, by sprawdzić wiadomo¶ci   ZalogujZaloguj 

Ciepło

Napisz nowy temat   Odpowiedz do tematu    Forum Recz Strona Główna -> Forum Recza - wejĹ›cie
Zobacz poprzedni temat :: Zobacz następny temat  
Autor Wiadomo¶ć
radek1

Doł±czył: 24 Lip 2006

PostWysłany: Czw Sie 10, 2006 9:17 am    Temat postu: CiepĹ‚o Odpowiedz z cytatem

Wielu ludzi przyszło wczoraj do Domu Kultury aby zastanowić się nad rozwiazaniem problemu dostarczania ciepła do mieszkań. Ale niektórzy próbowali przy okazji agitacji wyborczej mając w d---e problem. Żałosne próby agitacji politycznej podejmował niejaki Pan R. wraz ze swym przybocznym tez Panem R.
Całe szczeście że Ci którym problem leży na sercu nie pozwolili na to i zajełi się rzeczowa dyskusją.
Powrót do góry
Zobacz profil autora Wy¶lij prywatn± wiadomo¶ć
Kriso

Doł±czył: 09 Wrz 2006

PostWysłany: Sob Wrz 09, 2006 11:36 am    Temat postu: CiepĹ‚o ale kiedy, chyba w lato Odpowiedz z cytatem

Nie byłem na tym spotkaniu, ale potrafię sobie wyobrazić tę atmosferę. Szkoda że ludzie muszą w XXI wieku żyć i marznąć w blokowisku. szkoda że mamy te śmieszne mierniki na kaloryferach po co one tam są - ale to urządzenie jest tam i niedość że spółdzielnia nie potrafi dogrzać kaloryferów do odpowiedniej temperatury to jeszcze kombinują coś zawsze - co tym razem myślę nie wyjdzie na dobre użytkownikom. Mam na myśli naszą super kotłownię. Jestem za tym aby w jakiś sposób można było legalnie usunąć z grzejnika te mierniki i w końcu żeby ktoś się wziął za instalację ciepłowniczą ponieważ sądzę że czesto się zapowietrza. A zima tuż tuż. [/url]

Ostatnio zmieniony przez Kriso dnia Pi± Lis 10, 2006 8:33 pm, w cało¶ci zmieniany 1 raz
Powrót do góry
loiogzmieen

Doł±czył: 06 Sie 2006

PostWysłany: Pon Wrz 18, 2006 10:05 am    Temat postu: CiepĹ‚o? Odpowiedz z cytatem

A jak myślisz po co są mierniki na kaloryferach?
Bo ja myślę, że po to, żebyś nie miał kaloryfera nastawionego
na full przy otwartym oknie. To rozwiÄ…zanie jest bardzo
popularne w duĹĽych miastach.

I najwyraĹşniej sprawdza siÄ™.

Musiałem odpowiedzieć na tego posta, po tym jak przeczytałem,
ĹĽe Krisowi wstyd za miernik na kaloryferze. Nie ma siÄ™ czego
wstydzic stary! A może zazdrość, bo coś nie wierzę, że Ci też
zamontowali ...

BTW: Ile masz już ksyw na tym forum? Taki Malkontent może być tylko jeden.
Zobacz profil autora Wy¶lij prywatn± wiadomo¶ć Wy¶lij email
budrys

Doł±czył: 25 Wrz 2006

PostWysłany: Sro Wrz 27, 2006 4:36 pm    Temat postu: Odpowiedz z cytatem

Dlaczego nie jest drążony ten temat zima tuż tuż. A kotłownia nie jest przekazana do użytkowania ciągle trwa w rozruchu technologicznym.Nie ma zgody na użytkowanie i eksploatację. Chyba musi dojść do trzeciego pożaru i ofiary śmiertelnej osób obsłudujących ten bubel.
Powrót do góry
Kriso

Doł±czył: 09 Wrz 2006

PostWysłany: Pi± Lis 10, 2006 8:39 pm    Temat postu: Re: CiepĹ‚o? Odpowiedz z cytatem

Osądzasz jak widzę często ludzi na tym forum, nie zdziwiłbym się jak to ty byś posiadał kilka nicków w tym forum. Musiałem zareagować ponieważ wiecznie się tobie coś nie podoba na forum. To jest twój cytat:

BTW: Ile masz już ksyw na tym forum? Taki Malkontent może być tylko jeden.[/quote]

Ja używam tego nicka cały czas i tylko jednego zapewniam.
A tak przy okazji to właśnie przez takich jak Ty ludzie nie chcą się wypowiadać na forum ponieważ Ty zawsze masz rację nawet jak nie masz. Pozdrawiam normalnych forumowiczów.
Powrót do góry
budrys

Doł±czył: 25 Wrz 2006

PostWysłany: Nie Lis 19, 2006 2:13 pm    Temat postu: Odpowiedz z cytatem

Podobno w piątek odbyło się wielkie spotkanie odnośnie nieszczęsnej kotłowni w Reczu miał się odbyć odbiór końcowy i przekazanie kotłowni do użytkowania - czy coś wiadomo w tym temacie.
Powrót do góry
dakko
Site Admin

Doł±czył: 20 Lip 2006

PostWysłany: Wto Lis 21, 2006 11:27 am    Temat postu: Odpowiedz z cytatem

Z informacji uzyskanej w dniu 20 listopada, a przekazanej przez obsługę biociepłowni wynika, że ciepłownia na biomasę została zmodernizowana i obecnie pracuje bez zarzutu. W piątek dokonano odbioru kotłów przez inspektora budowlanego. Przejmowanie biociepłowni przez nowego właściciela zachodzi zgodnie z wcześniej przyjętymi założeniami, zapisanymi w akcie notarialnym. W biociepłowni istnieje siedem miejsc pracy.
Powrót do góry
Zobacz profil autora Wy¶lij prywatn± wiadomo¶ć Wy¶lij email
Wy¶wietl posty z ostatnich:   
Napisz nowy temat   Odpowiedz do tematu    Forum Recz Strona Główna -> Forum Recza - wejĹ›cie Wszystkie czasy w strefie CET (Europa)
Strona 1 z 1

Skocz do: