Forum Recz Strona G³ówna Recz
Forum dyskusyjne Recza

FAQFAQ   SzukajSzukaj   U¿ytkownicyU¿ytkownicy   GrupyGrupy   RejestracjaRejestracja 
 ProfilProfil   Zaloguj siê, by sprawdziæ wiadomo¶ciZaloguj siê, by sprawdziæ wiadomo¶ci   ZalogujZaloguj 

Negatywne emocje w kampanii [do wszystkich pocz. od radka1]

Napisz nowy temat   Odpowiedz do tematu    Forum Recz Strona G³ówna -> Forum Recza - wejÅ›cie
Zobacz poprzedni temat :: Zobacz nastêpny temat  
Autor Wiadomo¶æ
loiogzmieen

Do³±czy³: 06 Sie 2006

PostWys³any: Sro Lis 01, 2006 1:30 pm    Temat postu: Negatywne emocje w kampanii [do wszystkich pocz. od radka1] Odpowiedz z cytatem

Uważajmy na słowa, których używamy, bo sami możemy ich pożałować. Pamiętaj, że nie jesteś anonimowy w internecie a pozatym, będziesz żył jeszcze parę ładnych lat obok ludzi, których obrażasz, i uważam że nie ma sensu uwalniać tylu zbędnych negatywnych emocji.

PS: Radek1, na miejscu męża Joli znalazłbym Cię i dał w mordę, ale jako że wierzę że jest to człowiek na poziomie to tego nie zrobi. Na twoim miejscu wyedytował bym jedną z wiadomości.
Zobacz profil autora Wy¶lij prywatn± wiadomo¶æ Wy¶lij email
radek1

Do³±czy³: 24 Lip 2006

PostWys³any: Sro Lis 01, 2006 3:20 pm    Temat postu: Odpowiedz z cytatem

Obrażam? , a w jakiż to sposób łaskawy Panie.
Co do negatywnych emocji to jak czytam, mozna nimi obdzielić wszystkich, nawet Ciebie bo ten post miedzy wierszami o tych emocjach świadczy.
Powrót do góry
Zobacz profil autora Wy¶lij prywatn± wiadomo¶æ
loiogzmieen

PostWys³any: Sro Lis 01, 2006 7:00 pm    Temat postu: Odpowiedz z cytatem

Cytat:
Obrażam? , a w jakiż to sposób łaskawy Panie.
Moje "obrażasz" nie było skierowane tylko do Ciebie, ale zainspirowane jedną z Twoich wypowiedzi. Dlatego też nie odpowiadam na pytania, które nie wymagają odpowiedzi a za to skieruję skieruję Cię do lektury własnych wypowiedzi.
Cytat:
Co do negatywnych emocji to jak czytam, mozna nimi obdzielić wszystkich, nawet Ciebie bo ten post miedzy wierszami o tych emocjach świadczy
Nie przeczę, że czasami budzą się we mnie emocje po czytaniu niektórych niedorzeczności, ale staram się nikogo nie obrazić. Emocje wzbudziły się we mnie jak przeczytałem Twoje słowa i pomyślałem, że mógłbyś wystosować je równie dobrze do mojej matki, żony czy kochanki, jeżeli nie zgadzałbyś się z jej poglądami. Jeżeli doczytałeś się między wierszami, że jestem Twoim przeciwnikiem politycznym i dlatego chciałbym dać Ci w pysk, to muszę zaprzeczyć. Wydaje mi się też, że gdyby nas tak wszystkich nie ponosiło w dziedzinie wiejskiej polityki, którą tu uprawiamy, to Recz byłby idyllą.

Chcę również zauważyć, że takimi ostrymi wypowiedziami odstraszamy innych Reczan chcących napisać coś na forum - ale ze strachu przed ostrą krytyką tego nie robią.

Jeżeli ktoś będzie tak ostro reagował to zamierzam złamać swoje postanowienie o nie obrażaniu i nazwę go Romanem Giertychem Gminy Recz.

Radek, nie denerwuj się tak. Myślę, że w realu byłbyś równym gościem. Pozdrawiam Cie i wszystkich, którzy nie dają się wciągnąć po uszy. Tak naprawdę to co mamy w Reczu tylko lekcja demokracji. Jak widać wcale nie jest to system doskonały, ale co zrobić, obowiązuje ...
budrys

Do³±czy³: 25 Wrz 2006

PostWys³any: Sro Lis 01, 2006 7:51 pm    Temat postu: Odpowiedz z cytatem

Straszenie kogoś ,że może być zindentyfikowany jako uczestnik forum oraz to że może otrzymać w mordę od męża pani Joli , to zwykłe chamstwo przecież nikt nikogo nie obraża a zadawane są pytania na które można odpowiadać lub nie a nie kogoś straszyć. Więcej kultury osobistej.
Powrót do góry
loiogzmieen

PostWys³any: Sro Lis 01, 2006 10:05 pm    Temat postu: Odpowiedz z cytatem

Budrys, oczywiście, że nie dałbym nikomu w mordę. Chciałem sprowokować radka do dyskusji a nie do bicia. Zauważ, że moje wypowiedzi nie są do końca poważne.

A co do anonimowości na forum: to było poważne. Nasze forum jest jak gazeta czy TV, a więc medium publiczne, na którym przenoszone są wiadomości. Jeżeli ktoś sypnie bez zastanowienia nieprawdziwe zdanie o innej z osób może się liczyć z nieprzyjemnościami. Jednym z moich zadań jest analiza logów internetowych i lokalizowanie osób po adresie IP, stąd wiem jak to działa. Jestem daleki od zastraszania kogokolwiek, tymbardziej że jak narazie na forum nic strasznego się nie pojawiło.
radek1

PostWys³any: Czw Lis 02, 2006 7:30 am    Temat postu: Odpowiedz z cytatem

"Chcę również zauważyć, że takimi ostrymi wypowiedziami odstraszamy innych Reczan chcących napisać coś na forum - ale ze strachu przed ostrą krytyką tego nie robią." A podobno prawdziwa cnota krytyk sie nie boi!
Powrót do góry
loiogzmieen

PostWys³any: Czw Lis 02, 2006 12:09 pm    Temat postu: Odpowiedz z cytatem

radek1 napisa³:
A podobno prawdziwa cnota krytyk sie nie boi!
Konstruktywnej krytyki to może nie, ale czasem pada destruktywna...
radek1

PostWys³any: Czw Lis 02, 2006 1:17 pm    Temat postu: Odpowiedz z cytatem

poprosze o jakies przykłady destrukcyjnej krytyki.
Powrót do góry
loiogzmieen

PostWys³any: Czw Lis 02, 2006 1:31 pm    Temat postu: Odpowiedz z cytatem

OK, Będę podawał na bieżąco w jakimś pobocznym temacie (albo w tym)
radek1

PostWys³any: Czw Lis 02, 2006 2:00 pm    Temat postu: Odpowiedz z cytatem

Ale podobno juz padała, a więc.....
Powrót do góry
loiogzmieen

PostWys³any: Czw Lis 02, 2006 2:39 pm    Temat postu: Odpowiedz z cytatem

radek1 napisa³:
Ale podobno juz padała, a więc.....
OK, skoro nalegasz. 3 Przykłady.
krytyk konstruktywny napisa³:
Jest to dla mnie wielką zagadką: pan radny Romanowski wszystkie psy powiesił swego czasu na OPS-ie, na Komunalniku, padały słowa o korupcji, nadużyciach itd. itp. A tymczasem okazuje się, że zarówno pani kierownik OPS, jak i były dyrektor Komunalnika znaleźli się w gronie osób popierającyh tego pana. No to jak w końcu jest??? Walczysz pan z tą korupcją, czy też nie?

krytyk destruktywny napisa³:
Kuwa jaki fizolof
wuuups ktos sie znowu zagotował
Widze ze dakko dołączył do fanclubu ligusowatych który założył radek1 ale napewno to nie koniec listy przydupasów jeszcze sie o tym przekonamy

samokrytyk(konstruktywny) napisa³:
Musze przyznac Ci racje sa w Reczu ludzie aktywni. Prawde mowiac ja sie do nich nie zaliczam i nie mam zamiaru narzekac gdyz samym narzekaniem nic sie nie zdziała, a mnie nie chce sie działac:)

Wy¶wietl posty z ostatnich:   
Napisz nowy temat   Odpowiedz do tematu    Forum Recz Strona G³ówna -> Forum Recza - wejÅ›cie Wszystkie czasy w strefie CET (Europa)
Strona 1 z 1

Skocz do:  
Nie mo¿esz pisaæ nowych tematów
Nie mo¿esz odpowiadaæ w tematach
Nie mo¿esz zmieniaæ swoich postów
Nie mo¿esz usuwaæ swoich postów
Nie mo¿esz g³osowaæ w ankietach