| Zobacz poprzedni temat :: Zobacz następny temat |
| Autor |
Wiadomość |
dakko Site Admin

|
Wysłany: Pon Paź 30, 2006 10:42 pm Temat postu: WieĹci z kampanii |
|
|
ProponujÄ otwarcie nowego tematu - wieĹci z kampanii, bo chyba warto.
Na poczÄ
tek mam pereĹkÄ - poczytajcie.
Tak siÄ zĹoĹźyĹo, Ĺźe PSL popiera kandydata na burmistrza - JĂłzefa Romanowskiego.
No i Ĺmiesznie byĹo w Rybakach (Ĺroda, 25 paĹşdziernika), gdy kandydat Romanowski nadawaĹ o korupcji w gminie (nawiasem mĂłwiÄ
c sprawa o pomĂłwienie przeciwko niemu jest juĹź w sÄ
dzie). Do korupcji wedĹug pana Romanowskiego miaĹo dochodziÄ miÄdzy innymi w OĹrodku Opieki SpoĹecznej.
A tuĹź obok niego staĹa pani kierownik tegoĹź wĹaĹnie oĹrodka, pomawiana w tym momencie o korupcjÄ. Pani kierownik OPS kandyduje do Rady Powiatu z listy PSL i oczywiĹcie, jako czĹonek PSL popiera w kampanii pana JĂłzefa.
No, tylko turlaÄ siÄ ze Ĺmiechu! |
|
| Powrót do góry |
|
 |
radek1
|
Wysłany: Wto Paź 31, 2006 8:15 am Temat postu: |
|
|
"Do korupcji wedĹug pana Romanowskiego miaĹo dochodziÄ miÄdzy innymi w OĹrodku Opieki SpoĹecznej.
A tuĹź obok niego staĹa pani kierownik tegoĹź wĹaĹnie oĹrodka, pomawiana w tym momencie o korupcjÄ."
No, ale jaja! A co na to szanowna Pani Jola K. Za wspoĹprace z R. mojego gĹosu nie otrzyma. |
|
| Powrót do góry |
|
 |
budrys
|
Wysłany: Wto Paź 31, 2006 7:02 pm Temat postu: |
|
|
| JeĹźeli pani nie zareagowaĹa na pomĂłwienia pana R to nie godna jest pani aby kandydowaÄ do Rady Powiatu a tym bardziej byÄ RadnÄ
tego gremium.Ma pani przechlapane u wielu wyborcĂłw. Na mĂłj gĹos i moich znajomych nie ma pani co liczyÄ. |
|
| Powrót do góry |
|
 |
JAH
|
Wysłany: Wto Paź 31, 2006 7:24 pm Temat postu: |
|
|
Aloha!!
Ciekaw jestem jak liczne jest grono Twoich znajomych??
Nie zebym byĹ sympatykiem pani K lub tym bardziej pana R.
Pytam z czystej ciekawosci.
Pozdrawaim antypolitycznych  |
|
| Powrót do góry |
|
 |
jola_k
|
Wysłany: Wto Paź 31, 2006 8:08 pm Temat postu: |
|
|
| poniewaĹź potrafiÄ liczyÄ, juĹź dawno nie liczÄ na Pana gĹos wiÄc nic nie straciĹam a na paszkwile zwyczajnie nie odpowiadam. |
|
| Powrót do góry |
|
 |
loiogzmieen

|
Wysłany: Wto Paź 31, 2006 9:02 pm Temat postu: |
|
|
Pani Jolu_K,
Bardzo siÄ cieszÄ, Ĺźe doĹÄ
czyĹa Pani do naszego forum, bo wszyscy jesteĹmy zainteresowani sĹowami o korupcji, ktĂłre rzekomo padĹy w Rybakach. ProszÄ podzieliÄ siÄ z nami Pani stanowiskiem w tej sprawie. _________________ Loiogzmieen,
abrakadabra! |
|
| Powrót do góry |
|
 |
Gandalf

|
Wysłany: Wto Paź 31, 2006 10:12 pm Temat postu: |
|
|
| Moi rodzice mĂłwiÄ
Ĺźe tym z psl-u to siÄ w gĹowach poprzewracaĹo, Ĺźe moĹźna wspiera czĹowieka ktĂłry byĹ kulÄ
u nogi rady gminnej tata mĂłwi nie dla psl-u, mama stracila ochotÄ na gĹosowanie w wyborach. Czy to takie waĹźne ? |
|
| Powrót do góry |
|
 |
loiogzmieen

|
Wysłany: Wto Paź 31, 2006 10:30 pm Temat postu: |
|
|
Gandalf - nie rozumiem pytania. _________________ Loiogzmieen,
abrakadabra! |
|
| Powrót do góry |
|
 |
dakko Site Admin

|
Wysłany: Wto Paź 31, 2006 11:09 pm Temat postu: |
|
|
| Jest to dla mnie wielkÄ
zagadkÄ
: pan radny Romanowski wszystkie psy powiesiĹ swego czasu na OPS-ie, na Komunalniku, padaĹy sĹowa o korupcji, naduĹźyciach itd. itp. A tymczasem okazuje siÄ, Ĺźe zarĂłwno pani kierownik OPS, jak i byĹy dyrektor Komunalnika znaleĹşli siÄ w gronie osĂłb popierajÄ
cyh tego pana. No to jak w koĹcu jest??? Walczysz pan z tÄ
korupcjÄ
, czy teĹź nie? |
|
| Powrót do góry |
|
 |
dakko Site Admin

|
Wysłany: Wto Paź 31, 2006 11:33 pm Temat postu: |
|
|
Panie Pater, jak panu nie wstyd? Po tylu inwektywach, ktĂłre usĹyszaĹ pan na sesjach pod swoim adresem popieraÄ tego, ktĂłry panu tyle krwi napsuĹ? MiaĹ pan 4 lata zgryzot, a teraz popiera pan czĹowieka, ktĂłry zabraĹ panu te lata? Czemu pan to robi? Czemu kandyduje pan z jego listy?
Chyba znam odpowiedĹş: nic tak nie jednoczy PolakĂłw, jak nienawiĹÄ.
Pani Jolanto KiĹoczko, czyĹźby Ĺşle siÄ pani pracowaĹo pod rzÄ
dami burmistrza Ligusa? A moĹźe za duĹźo pracy byĹo? Wiem, jest Pani czĹonkiem PSL, ale czy to musi rzutowaÄ aĹź tak bardzo? Czy polityka partii musi niszczyÄ to, co jest dobre w naszych wzajemnych relacjach? Ja PaniÄ
naprawdÄ lubiÄ. A od tygodnia, gdy mĂłwiÄ pani "dzieĹ dobry" jakoĹ dziwnie odwraca pani gĹowÄ i mam wraĹźenie, Ĺźe nie chce mi pani patrzeÄ w oczy. CzyĹźbym ĹmierdziaĹ?
No wiÄc jak? Popieracie swego kandydata - czĹowieka, ktĂłrego jedynÄ
siĹÄ
napÄdowÄ
jest nienawiĹÄ? BÄdziecie mieli burmistrza, ktĂłrego sami sobie wybierzecie? KtĂłry nie ma bladego pojÄcia o funkcjonowaniu funduszy europejskich, nie zna Ĺźadngo jÄzyka obcego, ktĂłry na czole powinien nosiÄ napis "dastrukcja"? I niech on bÄdzie burmistrzem - gratulacje!!! Recz for ever. Tylko co dalej...?
Dariusz Kowalewski |
|
| Powrót do góry |
|
 |
radek1
|
Wysłany: Sro Lis 01, 2006 7:35 am Temat postu: |
|
|
"Czemu kandyduje pan z jego listy? " - no jak top czemu przeciez wszystkie wrĂłble w Reczu ÄwierkajÄ
Ĺźe nasze sĹoneczko obiecaĹo mu fuche w komunalniku ( wspĂłlczuje komunalnikowi)
A za ile sprzedaĹa sie Jola K.?
Dakko tych ludzi nie intertesuje gmina, ich interesujÄ
tylko wĹasne sprawy no i kasa, kasa. |
|
| Powrót do góry |
|
 |
radek1
|
Wysłany: Sro Lis 01, 2006 7:57 am Temat postu: |
|
|
I jeszcze jedno tyle sie mĂłwi o korupcji - a to w gminie , a to w OPS - Dlaczego ci co to wieszcza jeszcze nie zĹozyli doniesienia do prokuratury, przecieĹź to ich obowiÄ
zek. UkrywajÄ
c te informacje staja siÄ wspĂłĹwinnymi korupcji poprzez jej ukrywanie.
Gdzie jest nasza policja - no ma przecieĹź podany temat dochodzeĹ na tacy - panowie do dzieĹa. |
|
| Powrót do góry |
|
 |
Gandalf

|
Wysłany: Sro Lis 01, 2006 1:54 pm Temat postu: |
|
|
| Czy to takie waĹźne Ĺźe sie kogoĹ popiera ? |
|
| Powrót do góry |
|
 |
loiogzmieen

|
Wysłany: Sro Lis 01, 2006 2:02 pm Temat postu: |
|
|
No jasne, Ĺźe nie. W mojej opini, kaĹźdy powinien sam wybraÄ kandydata i nikomu nie mĂłwiÄ kto to jest. W politykÄ lokalnÄ
nie powinny byÄ teĹź zaangaĹźowane globalne partie polityczne takie jak PSL, SLD czy inne takie, bo zapominamy, Ĺźe wszyscy jesteĹmy ludĹşmi a przedewszystkim bÄdziemy sÄ
siadami. Nie mĂłwiÄ
c o tym, Ĺźe w niektĂłrych rodzi siÄ instynkt stadny i juĹź wogĂłle nie myĹlÄ
wĹasnÄ
gĹowÄ
. _________________ Loiogzmieen,
abrakadabra! |
|
| Powrót do góry |
|
 |
radek1
|
Wysłany: Czw Lis 02, 2006 11:38 am Temat postu: |
|
|
"W politykÄ lokalnÄ
nie powinny byÄ teĹź zaangaĹźowane globalne partie polityczne takie jak PSL, SLD czy inne takie"
i np. PiS, PO, LPR itp. . no inne parapartie. |
|
| Powrót do góry |
|
 |
|